Ultima Thule

Forum fanów Armii i 2TM2,3
Dzisiaj jest pt, 17 kwietnia 2026 12:05:11

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 245 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 17  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostWysłany: pn, 10 stycznia 2005 16:19:02 
Awatar użytkownika

Co ja mogę powiedzieć, skoro mnie tam nie było? :( Wsparcie astralne to nie to :roll: Mam nadzieję, że nagranie wideo przekaże choć namiastkę przeżywanych emocji. Bartku, Ty Afę próbowałeś przebić we wznoszeniu ściany dźwięku?! :wink: Lafjoy'u, dziękuję za zdjęcia, bo na nich widać zaangażowanie gitarzystów :D

Touch your hand to the wall at night

Tytuł:
PostWysłany: pn, 10 stycznia 2005 19:34:07 
Awatar użytkownika

Dzyniu,mozesz powiedzieć kiedy już wiedzieliście, że zagracie ten koncert ?, bo widze,że dla większości(oczywiście także dla mnie) to jest duża niespodzianka :wink:

No i oczywiście gratuluje wam tego debiutu! Mam nadzieje, że to nie jedyny wasz występ w Armii :) :wink:

Ostatnio zmieniony pn, 10 stycznia 2005 20:04:05 przez Krzysztof, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
PostWysłany: pn, 10 stycznia 2005 19:38:04 
Awatar użytkownika

:shock: ....TO musiało być coś..............

Tytuł:
PostWysłany: pn, 10 stycznia 2005 19:59:21 
Awatar użytkownika

O żesz.... Z wrażenia zwiesił mi się komputer..,,

Tytuł:
PostWysłany: pn, 10 stycznia 2005 20:01:40 

Widziałam wszystko okiem początkującego kamerzysty... Było to bardzo COŚ!!! Atmosfera przed, po i w trakcie nie do ujęcia w cyfrowym pudełku kręcidełku. Chłopcy spisali się na medal (podobno nawet na pierścień... półElf tak głosił...). Wszyscy formumowicze i nieforumowicze, których udało mi się poznać (nie zawsze zapamiętać :oops: ) bardzo bardzo sympatyczni i kochani... I było ciepło, i miło, i pysznie, i mistycznie... Ja do Poznania! zawsze!!!

Tytuł:
PostWysłany: pn, 10 stycznia 2005 20:20:01 
Awatar użytkownika

Odjechalam..... Nie wierzę!!!! Szacunek Chlopaki!!!!

Tytuł:
PostWysłany: pn, 10 stycznia 2005 20:46:43 
Awatar użytkownika

Wszelkie negatywne opinie Dzynia na temat koncertu należy traktować z dystansem... Dzyń był podczas koncertu zajęty i w związku z tym nie bardzo wie, jak było :-) Co tu dużo mówić, był to koncert Armii i ani przez moment nie miałem odczucia, że jest jakoś dziwnie. Świetny debiut panowie!
W ogóle przeżyłem dwa wspaniałe dni, jakich w okolicach końca semestru baardzo potrzeba. Cieszę się, że poznałem poznański oddział prawie w komplecie. Wielkie dzięki kieruję do (w kolejności korzystania z usług :-) ) Erkeja i Bartka za logistykę, a do Dzynia i Morelli za ujmującą gościnę (Morela nawet się nie odgryzała, choć z wielkim trudem jej to przychodziło :-) ) i do Piotrka za wspólne przedarcie się przez pół Poznania. No to teraz czas na Warszawę...

Tytuł:
PostWysłany: pn, 10 stycznia 2005 20:55:20 
Awatar użytkownika

:shock: ja cie !!!ciekawe co się stanie jak następnym razem forum zniknie ?

Tytuł:
PostWysłany: pn, 10 stycznia 2005 21:02:24 
Awatar użytkownika

Dopóki nie ujrzałem zdjęć, myślałem że sobie jaja robicie! :D

Tytuł:
PostWysłany: pn, 10 stycznia 2005 21:10:41 
Awatar użytkownika

Total wypas! :D Co to za wideło bedzie...paaaanie :wink: :faja:

Tytuł:
PostWysłany: pn, 10 stycznia 2005 21:14:24 
Awatar użytkownika

a teraz czas na obraz z dźwiękiem
Buraki podczas XIII-go finału WOŚP, Krotoszyn 2005

i raz jeszcze przepraszam, że tak krótko mogłem z Wami poprzebywać, choć wierzcie mi, że baaaaardzo chciałem. Ale odrobię to w przyszłości (mam nadzieję, że jak najbliższej :))

Tytuł:
PostWysłany: pn, 10 stycznia 2005 21:19:03 
Awatar użytkownika

Bardzo pragnę podziękować Elrondowi za zrealizowanie mojego największego marzenia :!:
Jak przyszedł do mnie Dzyniu z tą informacją (tuż przed świętami) to powiedziałem jemu, że prima aprillis jest 1 kwietnia i nie ładnie tak sobie żartować... Ale on mówił całkiem serio a ja na niego tak patrzyłem :shock:
No i zaczęły się próby z Dzyniem - tutaj bardzo chciałbym podziękować otoKarbalcemu za użyczenie gitary - bez tego nie byłoby tak jak było!

Co do samego koncertu to jestem bardzo wdzięczny muzykom za wyrozumiałość i cierpliwośc w stosunku do nas oraz za wszelką pomoc!!! Warunki atmosferyczne były niezaciekawe bo było kilka stopni w plusie a do tego wiał silny wiatr co się wiąże z niestrojeniem gitar i stąd krótka przerwa już po Gdzie ja tam będziesz Ty (trzecim utworze koncertu) Kmieta wziął sprawy w swoje ręce i mogliśmy kontynuować koncert.
Bumtarara jako pierwszy utwór tego dnia wyszło najlepiej i wtedy poczułem, że nie będzie źle!
To czego nigdy nie widziałem - czad!!!
Zostaw to fajne odprężenie - widzę publiczność skakającą pod sceną!
Aguiree najgorszy utwór do grania na próbach ale jakoś poszło!
Nostalgia - szybkie piękne tempo! Podobało mi się!
Buraki - kosmiczny moment tego koncertu - Elrond uśmiechnięty, Ślepy również i słyszę z ust Elronda "Ty zaczynasz. Dawaj!" Słowo "dawaj" było wypowiedziane ze specyficznym akcentem - bardzo mnie to podniosło na duchu! No i poszło - całkiem całkiem! Ta ściana hehe... 8)
Jeżeli\Trzy bajki\Niezwyciężony - punkowy set jak to mówimy z Dzyniem :D Gitary coraz mniej stroją ale daliśmy radę.
Niewidzialna Armia - z gitary płyną dźwięki trochę podobne do tych co powinny być - myślę sobie "nie stroi" ale jakoś gram i dochodzimy do końca utworu i wtedy zakończyliśmy koncert.
Pierwszą osobą, która do mnie podeszła był Kuba i pogratulował debiutu. Potem Elrond (ja jestem w niebie!), Lafjoy pogratulował i czuję się wspaniale. Pakowanie gitary i zejście ze sceny. Krótka rozmowa z zespołem o tym jak było i szukanie forumowiczów! Spotkałem Dzynia gdzieś na Rynku. Oklaski na wejście do Baru Centrum, który był chyba punktem zbornym wczorajszego dnia i gratulacje od forumowiczów. Jak my się pomieściliśy w tym barze? :wink: Po wszystkim powrót do Poznania i manewry u Dzynia i Morelli! Świetna impreza!!
Dziękuję wszystkim za ciepłe słowa - bardzo podbudowujące to jest! :piwo: Dodatkowe :piwo: dla wujaszka za wpsaniałe zdjęcie!
I jesczze wielkie podziękowania dla ludzi, którzy udokumentowali wczorajszy koncert - Katrinix i otoKarbalcy kamerami oraz Erkej i Lafjoy aparatami! :piwo:

Tytuł:
PostWysłany: pn, 10 stycznia 2005 21:38:14 
Awatar użytkownika

Filmik Lafjoya - jest dzwiek obraz zatrzymany (?)

Tytuł:
PostWysłany: pn, 10 stycznia 2005 22:07:42 
Awatar użytkownika

no pięknie panowie! chciałbym to widzieć!

Tytuł:
PostWysłany: pn, 10 stycznia 2005 22:20:27 
Awatar użytkownika

Dzyń i Bartek > duży szacunek i pozdrowienia :)

Powiem Wam, że nic mnie tak optymistycznie w życiu nie nastraja, jak kiedy widzę, jak się spełniają marzenia ludzi :)

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 245 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 17  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.