Ultima Thule

Forum fanów Armii i 2TM2,3
Dzisiaj jest pt, 17 kwietnia 2026 09:27:52

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 168 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 8, 9, 10, 11, 12
Autor Wiadomość
PostWysłany: czw, 28 września 2023 07:27:12 
Awatar użytkownika

anastazja pisze:
pewnie gdyby liczyć zaglądalność to byłabym w czołówce.

Ciekawe czy dziś zajrzysz...

PostWysłany: ndz, 12 października 2025 12:55:09 
Awatar użytkownika

Witek przypomniał mi o istnieniu tego tematu, który w międzyczasie wypadł mi z głowy. A jest bardzo ciekawy - wpisy sprzed ponad 20 lat pokazujące różne sposoby myślenia o forum z perspektywy jego dzisiejszego stanu chyba bardzo zaskakujące? I niezrównane wpisy elronda ;-)
A przecież dwa lata temu ten wątek wrócił z bardzo poważnym i odważnym pytaniem o dzisiejszy stan forum. Ja obecnie odpowiadam na nie w sposób pozytywny, tzn. nadal uważam, że to forum jest zaskakująco żywotne. Niby niewiele się dzieje, niby nie za wiele osób pisze, ale po pierwsze: jednak się dzieje; po drugie: ci, co piszą, potrafią wiele wnieść; po trzecie i chyba najważniejsze: ja w tym wciąż czuję świeżość i chęć, to nie jest takie pisanie "bo zawsze się pisało, to jakoś wypada ciungnąć", tylko - przynajmniej w moim odczuciu - nadal chcemy tu się dzielić i mamy sporo do opowiedzenia.

PostWysłany: ndz, 26 października 2025 19:14:59 
Awatar użytkownika

z mojej perspektywy człowieka wpadającego co jakiś czas cenię, że to miejsce cały czas żyje - w swoim powolnym rytmie. Jestem w stanie nadążyć za tym co jest, sam też mogę dołożyć coś od siebie. Zaczynałem jako bezdzietny kawaler, czas kiedy najwięcej czasu musiałem i chciałem poświęcić pracy i rodzinie powoli zaczyna się normować w kierunku wygospodarowania czasu na forum.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 168 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 8, 9, 10, 11, 12

Strefa czasowa UTC+1godz.