|
1994 Medyk, pierwszy raz, szał, przepocony bilet użyty potem jako okładka do kasety
1995 Remont, pierwszy Remont, z kolegami Remont, bez Banana, ale co za mistyka! Zakopane, jak wyżej, prosto z Tatr, a następnego dnia powrót do Pięciu Stawów
1996 Stodoła, z Izą po raz pierwszy, pojawia się znów Banan, są już co najmniej Bracia mniejsi 1 maja, nie wiem gdzie, 4 utwory z Ducha, nie ma już Saluto
1997 Remont, promocja Ducha, total
1998 Stodoła, reedycja Legendy, dwie części koncertu, legendarna i duchowa, niesamowity exodus na koniec
2002 Stodoła, która potem pojawiła się na dodatku do PMK
2003 Park, promocja Pocałunku, pierwsze spotkania forumowe (YBodzio!) PRL, yeah!
(niewiarygodne, że w 2004 nic, ale nie nic, bo przecież Propaganda, i Szkielety, i Trupia!)
2005 Stodoła, XX-lecie, goście, miecz, potem impreza z faworkami Punkt, po meczu, odlot Malta, koncert jak koncert, ale jakie okoliczności!
2006 Uniwersytet, Juwenalia, z New Model Army
2007 Proxima, z Lao Che i wieloma znajomymi Hard Rock Cafe, tzw. akustyczny, najlepszy koncert od lat!
2008 Pruszków, przedprocesowy, ale już z elementami, jak też przedfeelowy
2009 Stodoła, promocja Prozessu, ja tymczasem kontestuję, ale świetne wizualizacje przed Muzeum Powstania, Gajcy, jest procesowy czad na maksa
2010 Hard Rock Cafe, Prozess po raz ostatni, nie wiem, czy Aviator też nie po raz ostatni, koncert wprost genialny Park Sowińskiego, XXV-lecie, wielkie wydarzenie Trójka, wreszcie mi się podoba Freak
2011 Stodoła, dla Stopy, prosto z Bobby'ego McFerrina Hydrozagadka, gra Legendę, ale ja mam gorączkę
2012 Kwadrat (Krk), też gra Legendę, Iza w sporej ciąży, różne świetne okoliczności towarzyskie
2013 Radio Luxemburg, gra Podróż na wschód, jest fajnie
2014 Wypieki kultury, urodziny forum, wspaniałe wydarzenie, trochę na zakończenie całej forumowej wyprawy z elrondem, ale jeszcze będzie...
2015 ... Palladium, z 2 Tm 2,3, któremu to koncertowi dałem 53 gwiazdki!
2019 (nowy?) Remont, stary repertuar, najdłuższa przerwa od lat, skład, po którym nie wiem, niespodziewanie jest ogień i wszystko mi się podoba
2024 Proxima, gra pierwszą płytę, znowu po długiej przerwie, ale tym razem zupełnie nie z wyboru, tylko a) kowid, b) ciągle były koncerty, kiedy wyjeżdżałem; pierwsza płyta ekstra!
2025 Proxima, promocja Wojny i pokoju, jest znowu świetnie
to by wyglądało na 32, ale pewnie coś zgubiłem.
_________________ ćrąży we mnie zła krew
|