Crazy pisze:
A tymczasem w najbliższy weekend
Kurczę, faktycznie, to wypada równo w ten weekend! Pomieszało mi się, myślałam, że to 14, ale 14 to tylko ja się zarejestrowałam i to kilka lat później...

Spotkanie Zimowe - żywię nadzieję, że odbędzie się tradycyjnie, jak co roku, niezależnie od rocznicy, a czy będzie rozszerzone? To już tylko zależy od tego, ile osób zechce przybyć, a czy to będzie więcej, niż zwykle? Nie wiem. W każdym razie to już będzie A.D.2025, a nie rocznicowy 2024.

Myślałam, że fajnie byłoby, gdyby coś ekstra odbyło się jeszcze w tym roku, ale może szanse faktycznie są marne?
Ognicho jesienne byłoby ładniejsze i cieplejsze, niż zimowe, ale jakby co na zimowe też się chętnie piszę i to niezależnie od ilości obecnych.

Crazy pisze:
Gdybym wiedział, że trochę osób by chciało przyjechać z różnych stron, to aż by mi się chciało zaangażować w organizację takiego przedsięwzięcia

Mi się zdaje, że takie przedsięwzięcie nawet nie wymaga specjalnej organizacji. No bo co? Trzeba by ustalić miejsce: Las Kabacki? Poniatówka? Może znacie jakieś inne? Zebranie drwa na opał to raczej praca zbiorowa, żarcie zakładam, że tradycyjnie składkowe - i już, ognicho gotowe.

arasek pisze:
I kulig po Puszczy Kampinoskiej!

O, a ten pomysł podoba mi się jeszcze bardziej od ogniska, ale Aras, musisz wtedy śnieg skombinować, bo liczenie na to, że sam akurat wtedy zechce spaść jest obarczone zbyt dużym ryzykiem niepowodzenia.