Ultima Thule

Forum fanów Armii i 2TM2,3
Dzisiaj jest ndz, 19 kwietnia 2026 12:00:20

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 305 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 21  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostWysłany: pn, 03 marca 2008 01:18:49 
Awatar użytkownika

kurcze ale macie fajowe przeżycia:):):)

Obrazek

pomóż w rozwoju mojego drzewa

Tytuł:
PostWysłany: pn, 03 marca 2008 01:35:00 

przyznam ze nie spodziewalam sie TYLU ludzi na Długiej.myslalm ze jak pryzjade 30 minut przed czaem to bedzie kilnadzietat osob a nie kilkaset, bo moj bilet mial juz numer prawie 300!!! jakos dziwnym trafem znjaomi ktorzy wczeniej wymieniali rozne powody dlaczgeo nie ebda pojawili sie i to w nieoczekiwanie powiekszonym skladzie:)o tym by usiasc nie byl nawte mowy a i zeby stanac tak by cokolwiek bylo widac, byly znaczne problemy, dopiero na bisy udalo mi sie wraz z kolezanka zdobyc miesjcowki. mnie jakos Angelika wlasnie sie nie podobala, poza jednym utworkiem wlasnie takim szybszym i zydowskim. kiedy izrael byl dzieciem to znalam juz od kilku dni:) ale na koncercie brzmilo jeszcze lepiej i taki kawalek ktory Maleo sam spiewal i byly pogaszone switla. wogole switla byly niesamowite, tez zwrocilam uwage na to jak rozpraszaly sie na zyrandolu jak juz tutaj ktos pisal i jeszce takie niebieskie w biale kropeczki mi sie podobaly;) nagrlam sobei na komorke a moj koelga na dyktafon wiec moge sobei sluchac, poki plyty nie nabede, a celowo nie kupowalm w tamtejszym sklepiku by koledze (Youzwie) wspomodz dzialonosc i zakupic za pare dni od niego:)przez to stanie i wyginanie sie by zza slupa cos zoabczyc nie moglam chlonac koncertu dostatecznie no ale juz 16 powrotka:)

Tytuł:
PostWysłany: pn, 03 marca 2008 08:26:51 
Awatar użytkownika

Tak swoją drogą - kto będzie w Poznaniu i na którym koncercie?

Tytuł:
PostWysłany: pn, 03 marca 2008 08:35:35 
Awatar użytkownika

co prawda zainteresowany już wie ale napiszę :wink:
Będę na drugim :)

Tytuł:
PostWysłany: pn, 03 marca 2008 08:38:46 
Awatar użytkownika

Chciałem w tym miejscu odwołać wszystkie moje dawniejsze złe słowa dotyczące umiejętności wokalnych Darka Malejonka

:shock: :shock: :shock:

Tytuł:
PostWysłany: pn, 03 marca 2008 08:41:39 
Awatar użytkownika

MAQ pisze:
Będę na drugim

Tak dla porządku - ja również.

Tytuł:
PostWysłany: pn, 03 marca 2008 08:46:08 
Awatar użytkownika

Crazy pisze:
Chciałem w tym miejscu odwołać wszystkie moje dawniejsze złe słowa dotyczące umiejętności wokalnych Darka Malejonka

nie wcinaj się w rozmowę :mrgreen:

Tytuł:
PostWysłany: pn, 03 marca 2008 08:48:27 

Mnie wokal Maleo najbardziej przypadł do gustu w utworze "Nad rzekami Babilonu", szczególnie podobał mi się w części końcowej, kiedy z taką olbrzymią dawką emocji krzyczy: "Ty, O Panie ukarzesz zbrodniarzy na tronach, tych którzy codziennie mordują Twoje dzieci".

Tytuł:
PostWysłany: pn, 03 marca 2008 08:56:22 
Awatar użytkownika

marcin pisze:
Mnie wokal Maleo najbardziej przypadł do gustu w utworze "Nad rzekami Babilonu", szczególnie podobał mi się w części końcowej, kiedy z taką olbrzymią dawką emocji krzyczy: "Ty, O Panie ukarzesz zbrodniarzy na tronach, tych którzy codziennie mordują swoje dzieci".

Tak, to był bardzo mocny, z dużą porcją emocji, moment koncertu, mi też się podobał. I wiem, na podstawie pokoncertowych rozmów, że nie tylko my zwróciliśmy na to uwagę.

Tytuł:
PostWysłany: pn, 03 marca 2008 09:47:05 
Awatar użytkownika

Crazy pisze:

Aż taki radykalny to może nie będe, bo niestety kilka "popisów" Maleo zostało uwiecznionych na rozmaitych nosnikach i w kazdej chwili można je sobie przypomnieć (na nieszczęście ;) ), ale fakt, jest faktem, że na wczorajszym koncercie Malo śpiewał ŚWIETNIE (aż uszy przecierałem ze zdumienia). Wydaje mi sie, że było to wynikiem tego, że Darek zrezygnował w końcu z "jamajskiej" maniery śpiewania, podobnie jak z pseudo-grandżowo, "coolowej" artykluacji (oł-jeee-kaman-wicie-rozumicie). Po prostu śpiewał swoim naturalnym, a nie modulowaqnym na siłę głosem... i wypadło to BARDZO DOBRZE. Darku! Oby tak zawsze. :bravo:

Większość tego co ja mógłbym najwyżej powtórzyć zostało już napisane. Koncert świetny, rewelacyjny, etc etc Nie będę więc dublował opinii i powiem tylko coś, o czym na razie nikt nie wspomniał.

Widok Rozencwajgowej za zestawem przeszkadzajek to uczta nie tylko dla uszu, ale także oczu. Beata uwija się jak w ukropie pomiędzy kołatkami, dzwonkami, grzechotkami etc. Jednoczesnie nie przestaje ani na chwile pląsąć w rytm muzyki, co nie przeszkadza jej generować najdziwniejszych dźwięków w najbardziej odpowiednich momentach. Przez większość koncertu nie byłem w stanie oderwać oczu od jej "stanowiska".

Krótko mówiąc koncert Tymoteusza - * * * * *
Rozencwajgowa - * * * * * * !!!

Zdrówka życzę

Ostatnio zmieniony pn, 03 marca 2008 11:47:08 przez Pet, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
PostWysłany: pn, 03 marca 2008 10:04:17 
Awatar użytkownika

Znakomity koncert! :)

Wspaniałe czadowe wejście z "Każda rzecz ma swój czas", powalające emocje w końcówce "Nad rzekami Babilonu" (ten wrzask "...mordują Twoje dzieci!" na dwa gardła, a potem nagłe wygaszenie świateł i przejście w spokojny śpiew Angeliki... MOC!). Wszystkie kawałki zabrzmiały świetnie - teraz płyta brzmi dla mnie trochę zbyt spokojnie i "wielkopostnie" :lol: Budzy, Maleo (!) i Angelika w świetnej formie wokalnej. No i w tajemnicy powiem, że Elrond został bardzo skomplementowany przez moją żonę odnośnie swojej prezencji, ale w szczegóły wchodzić nie będę :wink:

W interakcje z forumowiczami nie wchodziłem, ale widziałem kilkoro z Was :wink: Miki siedział 3 metry ode nie, Crazy i Elsea niewiele dalej, chyba zauważyłem też Olę :) Plus kilka innych osób.

Piękne przeżycie. Warto było spóźnić się na pociąg powrotny do domu :)

Tytuł:
PostWysłany: pn, 03 marca 2008 10:06:18 
Awatar użytkownika

lotan pisze:
odnośnie swojej prezencji

Marynara? :D

Tytuł:
PostWysłany: pn, 03 marca 2008 10:08:16 
Awatar użytkownika

Nie, nie marynara. Komplement dotyczył Elronda jako takiego :P

Tytuł:
PostWysłany: pn, 03 marca 2008 10:13:20 
Awatar użytkownika

Peregrin Took pisze:
lotan napisał:
odnośnie swojej prezencji

Marynara?

Lepiej. Tym razem był skórzany, gestapowski płaszczyk. 8) Piękna sztuka garderoby, aż chciałem się zaczaić na posiadacza po koncercie za jakimś winklem i zdybawszy go, zagaić doń tymi słowy: "Ej! Panie ładny! Wyskakuj pan, z tego płaszczyka, bo będzie nieprzyjemność", ale się rozmyśliłem, bo jak wiadomo elrond jest ode mnie większy i pewnie dałby mi po nosie :|

Mówiąc krókto prezencja na piątke :)

Zdrówka życzę

Tytuł:
PostWysłany: pn, 03 marca 2008 10:19:16 
Awatar użytkownika

Pet pisze:
skórzany, gestapowski płaszczyk

Ten?
Obrazek

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 305 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 21  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.