Ultima Thule

Forum fanów Armii i 2TM2,3
Dzisiaj jest ndz, 19 kwietnia 2026 12:01:38

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 722 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 49  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostWysłany: ndz, 17 lutego 2008 00:01:33 
Awatar użytkownika

Zrozum Veida. Tymek gra pierszy koncert na trasie w Nowym Tomyślu, mieścinie w której mieszka 16 tys. mieszkańców. Nic się u nas nie dzieje (prócz może dozynek), naco wszyscy dookoła narzekają, więc z duszpasterstwem staramy się zorganizowac naparwde dobry koncert, na sali na którą wchodzi 300 osób. Bilety mamy po 25 zł. i wszyscy dookoła narzekają że za drogi koncert i oni nie przyjdę, i weź tu kurde człowieku coś zorganizuj, a potem się dziwisz moja reakcją, jak ktoś pisze, że mu drogi bilet, ja tu jeszcze i tak delikatnie napisałem...

Tytuł:
PostWysłany: ndz, 17 lutego 2008 01:12:35 
Awatar użytkownika

Cytat:
i wszyscy dookoła narzekają że za drogi koncert i oni nie przyjdę, i weź tu kurde człowieku coś zorganizuj, a potem się dziwisz moja reakcją, jak ktoś pisze, że mu drogi bilet, ja tu jeszcze i tak delikatnie napisałem...
zdaje sobie sprawe ze to jest frustrujące i do Twojego posta przecież się nie przyczepiłem ;). No i to jest tylko przyklad dla tego typu zachowań. Zresztą, hu kerz.

Płacić nie marudzić! Gdyby nie to że z prosektorium wychodze dopiero o 19.15 to byłbym na gdańskim Tymku, fck...

Tytuł:
PostWysłany: ndz, 17 lutego 2008 10:32:35 
Awatar użytkownika

hehe - bo wszyscy to by chcieli wszystko za darmo!! a tak nie ma!! 25-30 zł to doba cena i WARTO wyłuskać ze swej kieszenie dwa razy tyle bo jeszcze DEMENTI!!! :)

Obrazek

pomóż w rozwoju mojego drzewa

Tytuł:
PostWysłany: ndz, 17 lutego 2008 10:56:28 

Maciu pisze:
hehe - bo wszyscy to by chcieli wszystko za darmo!! a tak nie ma!! 25-30 zł to doba cena i WARTO wyłuskać ze swej kieszenie dwa razy tyle bo jeszcze DEMENTI!!!

no jasne :D :piwo:

ale Veidzie nie chodziło tylko o tą wypowoiedź ale ogóle o źłośliwe (bo ja też niektóre tak odbieram) odpowiedzi lafoy'a na pytania forumowiczów... Ja rozumiem że niktóre pytania mogą denerwować gdy są zadawane po raz setny (np. kiedy będzie cos wiadomo o tym koncercie) ale to nie usprawiedliwia złosliwości zwłaszcza kogoś kto jest administratorem... Może więc czasem lepiej nie odpowiedać wcale....

Tytuł:
PostWysłany: ndz, 17 lutego 2008 11:14:19 
Awatar użytkownika

Młoda pisze:
ale to nie usprawiedliwia złosliwości zwłaszcza kogoś kto jest administratorem... Może więc czasem lepiej nie odpowiedać wcale...

Postanawiam poprawę. Przepraszam

Tytuł:
PostWysłany: ndz, 17 lutego 2008 11:19:14 
Awatar użytkownika

Ale dlaczego?? - administrator to administrator, przecież może!
Więcej administratorskiej złośliwości! War & love!!! :twisted:

Tytuł:
PostWysłany: ndz, 17 lutego 2008 11:42:11 
Awatar użytkownika

lafjoy pisze:

Ja protestuję!!! Lafjoy , nie przepraszaj, odwołaj te przeprosiny. Ze swoim komentarzem miałeś w 100% rację. Powiedziałeś uczczypliwie ale prawdziwie.
Przyczepności dla Ciebie :piwo:

Tytuł:
PostWysłany: ndz, 17 lutego 2008 11:43:37 
Awatar użytkownika

Nie z powodu administratorskiej funkcji przepraszam, bo według mnie to nie ma tu nic do rzeczy, ale z powodu zgorszenia jakie sieje ma złośliwłość.

Wracając do tematu. Zauwazyłem, że bardzo lubię wiele rzeczy przedstawiać w skrajnych przykładach, żeby uwypuklić problem. Mnie na przykład nie "zgrzewają" takie posty. Szczególnie, gdy wiem, że wiele osób robi bardzo dużo, żeby taki koncert się odbył w ogóle, a tu w takiej Warszawie (gdzie 25 złotych to jednak nie jest to samo 25 złotych co w Nowym Tomyślu) mówi o tym, że to jest "strasznie drogo". Wiem ile pracy wkładają w to wszystko organizatorzy i muzycy, dlatego takie marudzenie nawet z ikoną :) nie sprawia, że odczytuję to jako niemarudzenie. Nie lubię marudzenia, u siebie również.
Także proszę również o zrozumienie. Takie coś mogłem napisać tylko po pewnym czasie, bo od razu przychodziły mi do głowy same żartobliwe złośliwości w odpowiedzi :twisted:

To takie moje własne 'dementi': Administrator nie jest grzecznym chłopcem, który zawsze Ci pomoże i doradzi. Może takie są oczekiwania, ale rzeczywistość jest jednak inna.

Urażonych jeszcze raz: PRZEPRASZAM

Tytuł:
PostWysłany: ndz, 17 lutego 2008 11:45:56 
Awatar użytkownika

lafjoy pisze:
To takie moje własne 'dementi': Administrator nie jest grzecznym chłopcem, który zawsze Ci pomoże i doradzi.

...i o to chodzi i o to chodzi...

Tytuł:
PostWysłany: ndz, 17 lutego 2008 11:51:55 
Awatar użytkownika

Cytat:

...włączę se radio *
:)

* powiedział Wiesiek Gołas w Hydro?

pozdro...
KoT

Tytuł:
PostWysłany: ndz, 17 lutego 2008 11:59:11 

Nepti pisze:
Ze swoim komentarzem miałeś w 100% rację. Powiedziałeś uczczypliwie ale prawdziwie.

a ja jeszcze raz podkreśle że nam nie chodzi tylko o tą jedna sytuację i o ten jeden komentarz....

Nepti pisze:
lafjoy napisał:
To takie moje własne 'dementi': Administrator nie jest grzecznym chłopcem, który zawsze Ci pomoże i doradzi.

i najlepiej powiedzić ze wszystko jest "dementi" i nic nie robić w tym kierunku żeby było inaczej??

Tytuł:
PostWysłany: ndz, 17 lutego 2008 12:06:34 

Cytat:
i najlepiej powiedzić ze wszystko jest "dementi" i nic nie robić w tym kierunku żeby było inaczej??

lafjoy pisze:

I kto tu nagrzewa sytuację :?:
P.S. Zakończmy ten temat...

Tytuł:
PostWysłany: ndz, 17 lutego 2008 13:05:34 

Widać, że nie wyczuwacie Lafjoy'a. Gdybyście znali dobrotliwość i rozbrajający uśmiech Pana Administratora, nie odbieralibyście wypowiedzianych słów tak poważnie. Internet zubaża i wykrzywia lub nadmiernie potęguje wydźwięk niektórych słów i sformułowań. Parę razy już to na tym forum przerabialiśmy i temat wraca jak boomerang. Wskazany wyluzing.

Tytuł:
PostWysłany: ndz, 17 lutego 2008 16:38:06 
Awatar użytkownika

Erkej pisze:
Gdybyście znali dobrotliwość i rozbrajający uśmiech Pana Administratora,

Lafjoy - zawitaj w "Albumie rodzinnym" :D (sorry za offtop)

Tytuł:
PostWysłany: ndz, 17 lutego 2008 18:34:52 
Awatar użytkownika

..wy chyba jacyś nowi...

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 722 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 49  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.