Ultima Thule

Forum fanów Armii i 2TM2,3
Dzisiaj jest pt, 17 kwietnia 2026 13:29:27

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1717 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 115  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostWysłany: ndz, 12 lutego 2006 23:41:59 
Awatar użytkownika

Groszek-a pisze:
byłem ubrany dokładnie tak samo jak na Armii, tylko w koszulce Lao Che zamiast Siekiery i już bez fredki (crust z tyłu) dlatego wyglądałem jak skin

ta, stałeś z dziewczyną i kumplem - także z towarzyszką ...

ja - długowłosy się kręciłem gdzieś w pobliżu w czarnej koszulce,
do kotła nie wchodziłem, coby się załapac jakiejś kontuzji (dzień później w Poznaniu koncertowałem), zresztą i tak chyba specjalnie ostro tam nie było...

Tytuł:
PostWysłany: pn, 13 lutego 2006 00:01:58 

Solna pisze:
Slyszalam ze w Warszawce na ostatnim koncercie Armii byl obecny Spięty i nawet wykonywał jeden kawalek Could it be???????????????????????!!!!!!

A tu byłaś?
Albo tu?

Tytuł:
PostWysłany: pn, 13 lutego 2006 00:24:55 

Goblin pisze:
ja - długowłosy się kręciłem gdzieś w pobliżu w czarnej koszulce,

I się qrcze nie przywitałeś ;) Jesze raz coś takiego na koncercie zrobisz (a właściwie to nie rzobisz) to będę musiał się umówić z Tobą na piwo, a tego nie chcesz ;)

Pogo rzeczywiście za ostre nie było (z mojej perspektywy) ale co mnie to w sumie, ważne że klimat był :)

(mam wrażnie, że w każdym moim nowy poście mam intelektualną obniżkę)

Tytuł:
PostWysłany: pn, 13 lutego 2006 00:28:25 

Erkeju TU czy TAM ? :)
Ja bylam w Gdyni a moja znajoma w stolicy 8)

-Nic - rzekł Prosiaczek, biorąc Puchatka za łapkę - chciałem się tylko upewnić, czy jesteś."

Tytuł:
PostWysłany: pn, 13 lutego 2006 00:33:57 

jesli pytasz o Armię .
Lao Che na zywo slyszalam RAZZ na Jarmarku Dominikanskim i jakos dziwnie sie zrobilo po ich występie gdy Przeor poprosil wszystkich zgromadzonych o wspolne odmowienie Koronki do Milosierdzia Bozego i czesc publiki sie rozpierzchla. Sam koncert w deche.

-Nic - rzekł Prosiaczek, biorąc Puchatka za łapkę - chciałem się tylko upewnić, czy jesteś."

Tytuł:
PostWysłany: pn, 13 lutego 2006 00:34:23 
Awatar użytkownika

linki...

- Z pańskim forum jest wszystko w porządku.

Tytuł:
PostWysłany: pn, 13 lutego 2006 00:36:17 

Koronka byla w intencji poleglych powstanców... nie wiem czy to bylo na miejscu :?

Tytuł:
PostWysłany: pn, 13 lutego 2006 03:59:11 

Tośmy się Solna nie dogadali... :wink:
Najeżdżając myszką na pierwsze czerwone "tu" zobaczysz zdjęcia z koncertu w Warszawie z udziałem Spiętego, natomiast pod drugim czerwonym "tu" ukryte jest przejście do miejsca, w którym znajdziesz możliwość ściągnięcia sobie pliku z występem Spiętego.

Tytuł:
PostWysłany: pn, 13 lutego 2006 08:57:42 
Awatar użytkownika

Tramwajem jadę na wojnę....
chociaż tym razem pojechałem autobusem nr 76 ;)

Koncert oczywiście przedni, rzekłbym najlepszy Lao Che na jakim byłem (hłe ,hłe a byłem wcześniej tylko na Wódstoku)
Wejście: jacyś kolesie rozdawali swoje manifesty antyglobalistyczne...dostał to ktoś z was (??), bo mi nie było dane.
A potem pani Krysia z kasy sprawdza bilety- hłe ,hłe- pierwszy raz ona a nie rosły łysol.
Lałocześci nie zaczęli punktualnie, postaliśmy z Kasią i Natalią na piwku i papierosku przed salą- a kogo tam nie było:skini, dredziarze, punki,chłopcy z dobrych domów, siwobrodzi (z twarzy byli opozycjoniści), gimnazjaliści. W środku Pippin w furażerce (która mu się została po jakiejś imprezie firmowej, ja się pytam co to za impreza firmowa???) plus Michał z Sekcji Metalowej z żoną Sylwią. Sala okazała się być nie nabita (jak np na Kulcie) ale w sam raz pełna.
No i zagrali. Na początek lajcik z "Guseł", potem już równo pooszłooo...
Poprzetykali koncert "Gusłami" i dobrze to w sumie wyszło, bo inaczej koncert by potrwał z 40 minut. Jestem za "Gusłami" na koncertach!!
Grają chłopaki zresztą taką muzykę,że ciężko się wstrzelić w rytm. Chwile pogo, zaraz potem bujanie, potem znów pogo (natalia&Merry&gimboys&skins&dredziarzes united). Potem inwokacje "Gusłowe" (po jakiemu to?) i znów "Powstanie..."
Dla mnie ważnym momentem były wszystkie bluzgi na Hitlera i "kurwa wasza faszystowska mać", bo sobie potem uświadomiłem,że bawiliśmy się w ostatnim pruskim cesarskim zamku zbudowanym w Europie, w zamku, gdzie miała być siedziba Hitlera w "kraju Warty", i z balkonu której odbierał ponoć małą defiladę ulicami Poznania w 1939 a to wszystko kilkanaście metrów od naszej sali.

Więc Spięty i ska po prostu byli na swoim miejscu ;) Zamek zmienia swoje oblicze, już nie wygląda tak ponuro jak wcześniej, gdy elrond nazywał go "zamkiem nazguli" (teraz dzięki renowacji czarne mury zmienił na białe, powstał też piękny park). Może Spięty z załogą dokończyli dzieła przemiany tzn zrobili małe ale od dawna wyczekiwane "exorcism in palace" ;)?

Po koncercie chwilka manewrów- szkoda,że Goblina ani Groszka znów nie dane mi było poznać... :roll:

Też mam ochotę wybrać się do Warszawy, zwiedzić przy okazji Muzeum Powstania i w ogóle poszwendać się po Wawie. Ale co będzie to będzie.
[/i]

" (...)Czy pan myśli,że nasze żydowskie pisma są tylko dla jakiegoś widzimisię pisane spółgłoskami?Każdy wyszukuje sobie skryte samogłoski, które zawierają dla niego jedynego określoną myśl, żywe słowo nie powinno zamieniać się w martwy dogmat."

Tytuł:
PostWysłany: pn, 13 lutego 2006 12:56:02 

tutaj kilka fortek zrobionych przez moją kumpelę (nic specjalnego, głównie spięty na planie :) )

http://www.sokrates.only.pl/laoche/

Tytuł:
PostWysłany: pn, 13 lutego 2006 13:11:26 

Wczoraj się nie wklikiwało :roll:
DDDDZIĘKIIIIIIIII :o :D :D :D

Tytuł:
PostWysłany: pn, 13 lutego 2006 13:14:32 

...ERKEJU :)

Tytuł:
PostWysłany: pn, 13 lutego 2006 13:55:20 
Awatar użytkownika

Groszek-a pisze:
I się qrcze nie przywitałeś, Jesze raz coś takiego na koncercie zrobisz (a właściwie to nie rzobisz) to będę musiał się umówić z Tobą na piwo, a tego nie chcesz

mea maxima culpa... pare razy po prostu dochodziło do sytuacji, w których myślałem, że ktoś jest kimś, ale się myliłem i trochę głupio to wychodziło
:lol:

moze sie przywitam na festiwalu w Arenie (Brygada, Kult, Dżem i coś tam jeszcze)...

właśnie zapuściłem Czerniaków w wersji EP, ale jednak wolę wersję z PW...

a jeszcze wracając do koncertu, to brakowało mi ulubionego fragmentu Astrologa (1:15), przez to kawałek brzmiał dla mnie dosyć monotonnie...

Tytuł:
PostWysłany: ndz, 19 lutego 2006 13:30:46 
Awatar użytkownika

Meriadok Brandybuck pisze:
Też mam ochotę wybrać się do Warszawy, zwiedzić przy okazji Muzeum Powstania i w ogóle poszwendać się po Wawie. Ale co będzie to będzie.
[/i]

mery, jest rano tzn. po 10 pociąg tani a szybki :wink: bierz urlop.

Tytuł:
PostWysłany: ndz, 19 lutego 2006 13:38:28 
Awatar użytkownika

Tani pociąg (TLK) ostatnio jak byłem w Poznaniu (pociąg z Poznania do Warszawy, oczywiście) to był o bodajże 5:35, chyba, że coś się zmieniło. Po 10 był pociąg w drugą stronę, czyli z Warszawy do Poznania.

- Z pańskim forum jest wszystko w porządku.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1717 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 115  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.