Ultima Thule

Forum fanów Armii i 2TM2,3
Dzisiaj jest ndz, 19 kwietnia 2026 11:55:09

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3167 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 212  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostWysłany: pt, 24 lutego 2006 14:03:08 
Awatar użytkownika

Skąd: i dokąd, kiedy i gdzie, z kim, przeciw komu i w którą stronę?
"Glany^^ dla wszystkich nastolatek"...shit! ...punk być dziki, punk być zły... RANY! Budyń jak ty na to forum trafiłeś? Śmieszne to takie...ja nie wiem dziewuchy w moim wieku a takie śmieszne podejście do sprawy: "a noszę glany, bo kocham mange, a glany noszą mangowi bohaterowie"... duf...

<PRZERWA>

Tytuł:
PostWysłany: pt, 24 lutego 2006 14:07:17 
Awatar użytkownika

"Glany^^ dla wszystkich nastolatek"...shit! ...punk być dziki, punk być zły... RANY! Budyń jak ty na to forum trafiłeś? Śmieszne to takie...ja nie wiem dziewuchy w moim wieku a takie śmieszne podejście do sprawy: "a noszę glany, bo kocham mange, a glany noszą mangowi bohaterowie"... duf...

<PRZERWA>

Tytuł:
PostWysłany: pt, 24 lutego 2006 17:31:17 
Awatar użytkownika

na forum punkowym pewnym był link do tego forum, żeby było śmieszniej jest to jego druga wersja, pierwsza została schackowana i zamknięta, ale to co tam się działo, nie nadaje się do cytowania :)

- Z pańskim forum jest wszystko w porządku.

Tytuł:
PostWysłany: sob, 25 lutego 2006 12:47:21 

to chyba jakiś żart... :/

Tytuł:
PostWysłany: sob, 25 lutego 2006 14:12:18 

[kasacja]

Tytuł:
PostWysłany: sob, 25 lutego 2006 20:43:22 
Awatar użytkownika

Dlaczego nie można powiedzieć, że Chuck Norris był Murzynem? Przecież opowiada się o nim różne niestworzone rzeczy

Jakiś dowcip mam napisać, żeby było na temat? Dobrze. Spróbuję.

Święty Mikołaj rozmawia z dziećmi.
- A jak ty masz na imię chłopczyku?
- Andrzej.
- Ho, ho! To tak samo jak ja.

Tytuł:
PostWysłany: ndz, 26 lutego 2006 13:29:09 
Awatar użytkownika

niezłe
kawał wymyślony wczoraj na użytek chwili
niedaleka przyszłość
Polak w londynie wchodzi do MacDonalda i widzi tabliczkę "tu mówi się po polsku"
pyta sprzedawcy "tu naprawdę mówi się po polsku?"
"tak"
"big Mack"

Obrazek

- Z pańskim forum jest wszystko w porządku.

Tytuł:
PostWysłany: ndz, 26 lutego 2006 18:21:28 
Awatar użytkownika

Mikołaj pisze:
Dlaczego nie można powiedzieć, że Chuck Norris był Murzynem? Przecież opowiada się o nim różne niestworzone rzeczy

Coś w tym jest...słyszeliście chyba, że Chuck Norris był pierwszym czarnoskórym papieżem...no więc co za problem :P

<PRZERWA>

Tytuł:
PostWysłany: ndz, 26 lutego 2006 19:30:21 
Awatar użytkownika

Meriadok Brandybuck pisze:
http://www.youtube.com/watch?v=WWlM_edE-yQ&search=Stancja%20Babcia%20Babci%2
stancja pani Krysi....

Mój kandydat na link roku. Czegoś takiego w życiu nie widziałem.

Obrazek

Tytuł:
PostWysłany: pn, 06 marca 2006 23:57:00 
Awatar użytkownika

Ostre ale mnie się podoba:

Na akademii medycznej studenci mają zajęcia z anatomii i pierwszy raz mają być świadkami sekcji zwłok. Stoją wokół łóżka z ciałem. Prowadzący zajęcia nagłym ruchem ściąga prześcieradło i oczom wszystkich ukazuje się topielec w drugim tygodniu rozkładu. Dłonie studenciaków wędrują w kierunku ust, a profesor ze stoickim spokojem zaczyna wykład:
- Podczas tych zajęć dowiecie się jakie są dwie najważniejsze rzeczy cechujące lekarza. Po pierwsze: brak jakiegokolwiek obrzydzenia.
Po tych słowach lekarz wpycha palec w d*pę topielca, po czym go wyjmuje i, ku obrzydzeniu studentów, oblizuje.
- Teraz - mówi - wszyscy, którym zależy na zaliczeniu mają to powtórzyć!
Studenci pdchodzą i robią co im profesor kazał: palec w d*pę, palec w buzię. Co drugi nie daje rady i po wszystkim wymiotuje. Gdy wszyscy skończyli profesor mówi:
- I tak dochodzimy, do drugiej istotnej cechy dobrego lekarza: umiejętność obserwacji. Ja wsadziłem środkowy palec, a oblizałem wskazujący. Na przyszłość proszę o więcej uwagi.

Tytuł:
PostWysłany: wt, 07 marca 2006 12:15:47 
Awatar użytkownika

Chuck Norris w Polsce!

Chuck Norris poproszony został przez Radę Bezpieczeństwa ONZ o wykonanie misji specjalnej w Polsce. To był zły dzień dla Chucka Norrisa. Wypadki potoczyły się następująco:
Ponieważ nad misją objął kontrolę prezydent USA, Chuck miast w Polsce wylądował na lotnisku w Mołdawii. Kiedy wykopem z półobrotu pozabijał już wszystkich w Kiszyniowie okazało się, że wśród poległych znajdował się też jedyny w Mołdawii pilot, który znał namiary na Polskę. Ukraińska mafia, która zobowiązała się dostarczyć go do Polski zażądała całej jego gotówki bez gwarancji lądowania.
W Polsce okazało się, że miejscem akcji nie będzie warszawski hotel Sheraton lecz restauracja kat. IV w Krynkach, woj. podlaskie. Kiedy dla niepoznaki zażądał w knajpie whisky podano mu miejscowy tradycyjny wyrób, po spożyciu którego trzy godziny szukał swojej prawej nogi, by wykopem otworzyć sobie drzwi do kibla jak przewiduje procedura stosowana w amerykańskich siłach specjalnych. Sponiewierany ludowym napojem miał kłopoty ze wzrokiem, na skutek czego osobnikiem, którego postanowił kopnąć treningowo okazał się miejscowy żubr konsumujący spokojnie swoje codzienne piwo. Żubry nie znoszą mieć długów...
Kiedy wreszcie chciał przystąpić do wykonania zadania, czyli przykopania wójtowi gminy Krynki podejrzanemu o kontakty z Romanem G. okazało się, że w siłach specjalnych USA nie ćwiczono obrony przed sztachetą...
Szukając wsparcia wśród miejscowej płci przeciwnej został porażony syfilisem przez prostytutkę z odległości sześciu metrów...
Kiedy po raz pierwszy w życiu postanowił rzucić się do ucieczki uznając wyższość przeciwnika okazało się, że nie ma czym ponieważ sprzed knajpy ukradziono mu samochód...
Błąkając się przez dwa tygodnie po Polsce dotarł wreszcie do jakiegoś dużego miasta. Niestety, wyszedłszy na szosę by złapać okazję został potrącony przez pijanego kierowcę.
Z szosy zabrało Chucka Norrisa łódzkie pogotowie...

Tytuł:
PostWysłany: wt, 07 marca 2006 14:10:20 
Awatar użytkownika

Bartek Z. pisze:
Na akademii medycznej studenci mają zajęcia z anatomii i pierwszy raz mają być świadkami sekcji zwłok.

Bart, no kawał,że palce lizać :shock: :shock: :lol: :lol:

" (...)Czy pan myśli,że nasze żydowskie pisma są tylko dla jakiegoś widzimisię pisane spółgłoskami?Każdy wyszukuje sobie skryte samogłoski, które zawierają dla niego jedynego określoną myśl, żywe słowo nie powinno zamieniać się w martwy dogmat."

Tytuł:
PostWysłany: wt, 07 marca 2006 23:58:59 
:lol:

Tytuł:
PostWysłany: czw, 09 marca 2006 15:28:25 
Awatar użytkownika

Chuck Norris ogwiazdkował kiedyś wszystkie kawały o Chucku Norrisie - Najbardziej podobał mu się ten, w którym wygrał zakład z Lancem Armstrongiem.

Tytuł:
PostWysłany: czw, 09 marca 2006 21:13:10 
Awatar użytkownika

Skąd: Chełm (k. Mistycznego Miasta Lublina) - Warszawa (Stacja Ursynów)
Obrazek

miłość w Warszawie

Obrazek
Obrazek

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3167 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 212  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.