Ultima Thule

Forum fanów Armii i 2TM2,3
Dzisiaj jest ndz, 19 kwietnia 2026 11:56:04

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 9638 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 265, 266, 267, 268, 269, 270, 271 ... 643  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostWysłany: ndz, 15 marca 2009 09:11:00 
Awatar użytkownika

marcin pisze:
Ta porażka sprawia, że Lech, jeśli wygra z Górnikiem, może odskoczyć na kolejne punkty. Polonia coraz bardziej odstaje od czołówki

A wczoraj punkty pogubiła Wisełka. Kolejooorz do boju!
ceigrektezet pisze:
chłopak ma takie parcie na dalekie skoki

Jakie parcie? Właśnie nie ma parcia na dalekie skoki, skoro biedaczek ma pretensje do sędziów, że go puszczają! :lol:

Tytuł:
PostWysłany: ndz, 15 marca 2009 09:34:49 
Awatar użytkownika

Legia skopała sprawę bo mogła odskoczyć z Lechem.. No ale na szczęście inni też pogubili punkty. No a Polonia rzeczywiście dała ciała na całej linii. Ale żeby od razu zwalniać trenera...? :roll:
Mimo wszystko sensacją weekendu jest dla mnie to, że MU przerżnęło u siebie z Liverpoolem 1:4...

Co do Wisły jeszcze, to niestety ciężkiej kontuzji doznał Brożek... :/ Mam nadzieję, że się chłopak szybko wykuruje.. Moim zdaniem to on niepotrzebnie siedzi tyle w Polsce, jeszcze przedobrzy jak Żurawski... Choć w obliczu tej kontuzji bardziej nasuwa się skojarzenie z Markiem Citko...

"Jak mamy tu coś zwojować skoro między jedną siatką, a drugą jest przerwa na piłkę?"

Tytuł:
PostWysłany: ndz, 15 marca 2009 16:58:47 
Awatar użytkownika

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Górnik zasłużył na zwycięstwo. Znowu jesteśmy na dnie i do bezpiecznej strefy już 4 punkty. :cry:

Tytuł:
PostWysłany: ndz, 15 marca 2009 17:10:16 
Awatar użytkownika

Ten remis nie urządza nikogo. Lech mógł odskoczyć na 5 punktów, a tak cały czas ma Legię na karku.

Tytuł:
PostWysłany: ndz, 15 marca 2009 17:16:17 
Awatar użytkownika

arasek pisze:
Lech mógł odskoczyć na 5 punktów, a tak cały czas ma Legię na karku.

I bardzo dobrze :)

A Małysz dzisiaj całkiem dobrze. Ciekaw jestem co w przyszłym sezonie będzie z jego następcami.. Czy w końcu zaczną regularnie skakać na miarę potencjału, który jak widać mają.

"Jak mamy tu coś zwojować skoro między jedną siatką, a drugą jest przerwa na piłkę?"

Tytuł:
PostWysłany: ndz, 15 marca 2009 18:00:18 
Awatar użytkownika

Kibice LECHA po meczu krzyczeli:

"Nigdy nie spadnie,Wasz Górnik nigdy nie spadnie!"

Jestem wzruszony, dziękuję. To było wspaniałe.

Tytuł:
PostWysłany: ndz, 15 marca 2009 18:01:13 
Awatar użytkownika

zooropa pisze:
Górnik zasłużył na zwycięstwo. Znowu jesteśmy na dnie i do bezpiecznej strefy już 4 punkty.

...raczej na ten wynik spojrzałbym pozytywnie. Górnik jeszcze nie przegrał na wiosnę . Remis z Lechem przed meczem zabrzanie wzięliby w ciemno. Wydaje mi się że będą (albo już są) drużyny , którym widmo degradacji znacznie szybciej zacznie zaglądać w oczy niz piłkarzom Górnika. Jeszcze tylko musicie przebrnąć przez Legię ......a potem to już z górki... :wink:
Ruch wczoraj zwolnił trenera Motykę . Myślałem że działacze Polonii Bytom mają więcej zaufania do swego trenera....a tu rach-ciach i po sprawie.....
PZPN za burdy w derbowym meczu zamkną dla chorzowskiej publiczności na jeden mecz Stadion Śląski , a nasz szanowny wojewoda żeby byc lepszym od działaczy związkowych ....dołożył do tego jeszcze jeden mecz.
Decyzja ta jest dosyć dziwna , bo jakoś będzie pan wojewoda musiał jakoś ją umotywować..Względy bezpieczeństwa?...Przez parę tygodni nic pod tym względem się przecież nie zmieni...Chyba że ostatecznie zamknąć stadion dla publiczności jeżeli się uważa że pod względem bezpieczeństwa nie odpowiada on żadnym normom..... I tu nie chodzi tylko o imprezy sportowe .... Na bramy założyc kłódki i gotowe....Koncert U2 w zasadzie można przenieśc do Warszawy albo Wrocławia....A na stadionie można przecież zorganizowac np. ......targowisko...

Tytuł:
PostWysłany: ndz, 15 marca 2009 20:26:48 
Awatar użytkownika

WUKA70 pisze:
...raczej na ten wynik spojrzałbym pozytywnie. Górnik jeszcze nie przegrał na wiosnę . Remis z Lechem przed meczem zabrzanie wzięliby w ciemno.

Właśnie nie koniecznie. Wszyscy piłkarze i sztab a przede wszystkim kibice mówili wspólnym głosem: tylko zwycięstwo. Górnikowi ten remis nie wiele daje (dzisiaj Piast wygrał, wczoraj Cracovia) i właśnie dlatego wszyscy przed meczem starali się zapomnieć, że gra ostatnia z pierwszą drużyną, bo Górnik każdy mecz MUSI wygrać i w Warszawie w piątek też pojadą po 3 punkty, inaczej tego nie widzę. Cieszy to, że Górnik to naprawdę inna drużyna niż jesienią. Grają o niebo lepiej. Za trenera Wieczorka to dostalibyśmy pewnie 0:3 bez jakiegokolwiek zaangażowania tak jak na jesieni u siebie za słabo wtedy grającą Legią. A co smuci? To, że dziś Górnik grał lepiej od Lecha a zremisował tracąc bramkę w 91 minucie. To, że z Arką też powinni wygrać mimo tego, że dwa razy gonili wynik. To naprawdę może człowieka załamać :(

Tytuł:
PostWysłany: ndz, 15 marca 2009 20:52:18 
Awatar użytkownika

youzwa pisze:
Mimo wszystko sensacją weekendu jest dla mnie to, że MU przerżnęło u siebie z Liverpoolem 1:4...

Dla mnie to nie jest sensacja. MU może sobie na takie wpadki pozwolić - ma dosyć bezpieczną przewagę w lidze i mecz zaległy.

A w ar***alu rozkręca się Arszawin. I niestety w Premiership wszystko wraca do normy - wielka czwórka MU Liverpool chelcia i ar***al na czele. Ale jeszcze kilka kolejek do końca i być może Aston Villa wskoczy na 4. pozycję i urozmaici trochę skład Ligi Mistrzów ze strony angielskiej...

Tytuł:
PostWysłany: pn, 16 marca 2009 06:13:46 
Awatar użytkownika

zajonc pisze:
Aston Villa wskoczy na 4. pozycję i urozmaici trochę skład Ligi Mistrzów ze strony angielskiej...

..no właśnie....co to za "miszcz" :roll:

Tytuł:
PostWysłany: pn, 16 marca 2009 11:41:29 
Awatar użytkownika

zajonc pisze:
Dla mnie to nie jest sensacja. MU może sobie na takie wpadki pozwolić - ma dosyć bezpieczną przewagę w lidze i mecz zaległy.

:piwo:

Tytuł:
PostWysłany: pn, 16 marca 2009 12:58:02 
Awatar użytkownika

zajonc pisze:

Ja się akurat nie zgadzam. To jeden z najważniejszych meczów w sezonie. To przecież największy wróg MU, nawet większy niż ManCity. Przed meczem kibiców obu drużyn aż nosiło. Jeśli chodzi o wyspy to jestem za MU i uwierzcie mi, jest to sensacja nawet mimo tego, że została jeszcze punktowa przewaga.

Tytuł:
PostWysłany: pn, 16 marca 2009 15:36:44 
Awatar użytkownika

Ta przewaga swoją drogą wcale nie jest taka wielka. Cztery punkty.

Tytuł:
PostWysłany: pn, 16 marca 2009 15:47:38 
Awatar użytkownika

Zgadzam się z przedmówcami (zooropa i Peregrin). Pozwolić sobie będą mogli, jak będą mieli zapewnione Mistrzostwo, nie takie przewagi były trwonione. Zwłaszcza, że Liverpool jest w niezłym gazie. Poza tym sam fakt porażki nie jest może sensacją, bo gdy grają dwie tak silne drużyny, wszystko się może zdarzyć. No ale jesli rozmiary tej porażki (i to u siebie!) nie są sensacyjne, to ja nie wiem co nią może być... :roll:

Tytuł:
PostWysłany: pn, 16 marca 2009 17:16:34 
Awatar użytkownika

No ja jestem jednak dobrej myśli - taki prysznic to lepiej dostać od Liverpoolu niż np Fulham. Teraz odpoczną, mają kilka dni wolnego a jak wszyscy wrócą po kontuzjach to się wezmą do solidnej pracy. Wpadka ta była do przewidzenia - po meczu Liv. z Realem - thr reds byli w gazie ale ta werwa im opadnie jak wylosują Barcę albo odmienioną Chelsea w LM.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 9638 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 265, 266, 267, 268, 269, 270, 271 ... 643  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.