Ultima Thule

Forum fanów Armii i 2TM2,3
Dzisiaj jest ndz, 19 kwietnia 2026 11:58:26

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 435 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 29  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostWysłany: śr, 10 stycznia 2007 14:46:03 
Awatar użytkownika

Pierwszy post merytoryczny...Kiedy przechodzę obok zaparkowanych na chodniku samochodów, maniakalnie czytam ich tablice rejestracyjne :mrgreen: (na całe szczęście nie staram się ich zapamiętać :mrgreen: )

Tytuł:
PostWysłany: śr, 10 stycznia 2007 15:23:56 

A ja zawsze jak jadę samochodem, obserwuję rejestracje mijanych samochodów, patrzę na kraj, z jakiego owe samochody są i informuję co raz, że minął nas taki a taki, Litwin, Białorusin, Niemiec, czy jakiś inny... :wink: Jakoś lubię oglądać tablice rejestracyjne :mrgreen:

Tytuł:
PostWysłany: śr, 10 stycznia 2007 15:46:09 
Awatar użytkownika

Od lat kilkunastu zwyczajowo przezegnuje sie wychodzac z domu. Ostatnio zdazylo mi sie wykonac znak krzyza wychodzac po dzwonku z pokoju nauczycielskiego ;)

Tytuł:
PostWysłany: śr, 10 stycznia 2007 16:33:13 
Awatar użytkownika

dyingbride pisze:
Od lat kilkunastu zwyczajowo przezegnuje sie wychodzac z domu. Ostatnio zdazylo mi sie wykonac znak krzyza wychodzac po dzwonku z pokoju nauczycielskiego

no wiesz, wiem co czujesz. Ja też chyba tak zaczne :)

Ja mam ochote (taką bardzo podświadomą) przeżengnać się jak przejeżdzam koło fotoradaru :|

Łukasz jednak pochodzi od wczesnoarabskiego "luk h' ar'ibn'hszsz"...co znaczy "przebiegły z niego skurczysyn"...

Tytuł:
PostWysłany: śr, 10 stycznia 2007 16:45:07 
Awatar użytkownika

flook pisze:
Ja mam ochote (taką bardzo podświadomą) przeżengnać się jak przejeżdzam koło fotoradaru

a ja zwykle wtedy mam ochote pokazać środkowy palec! :wink:

Tytuł:
PostWysłany: śr, 10 stycznia 2007 22:03:45 
Awatar użytkownika

u dentysty byc
i guza sobie nabic!

Tytuł:
PostWysłany: śr, 10 stycznia 2007 22:49:05 

O, to ja czasem jak kogoś poznam, a nawet bywa, że nie poznam, to łażę po domu w kółko i w myślach toczę dialogi... :lol: Często bezpośrednio z danym człowiekiem jakoś źle się rozmawia, nie ma okazji porozmawiać czy coś podobnego, więc pozostaje wyobraźnia :mrgreen:

Tytuł:
PostWysłany: śr, 10 stycznia 2007 23:15:48 
Awatar użytkownika

qastodista pisze:
Kiedy przechodzę obok zaparkowanych na chodniku samochodów, maniakalnie czytam ich tablice rejestracyjne (na całe szczęście nie staram się ich zapamiętać )
to mi przypomina zabawę z dzieciństwa, a nawet dwie:
- odczytanie liter jako skrótu i dopasowanie odpowiedniego rozwinięcia, z reguły jakies porąbane organizacje nam wychodziły :)
- suma cyfr z rejestracji i szukanie oczka, ewentualnie sąsiadujące ze sobą dwie takie same cyfry - "szczęście"

Tytuł:
PostWysłany: pn, 19 lutego 2007 21:28:39 
Awatar użytkownika

Staram się nie przebywać w kuchni, kiedy włączona jest mikrofala.

Ciągle jeszcze nie mam komórki ani gg.

Wydaje mi się, że mam nerwicę natręctw, chociaż nie mam. To od oglądania "Detektywa Monka" na TVN.

Kiedy znajdę się w nowym środowisku, nie romawiam często z nikim. Dopiero z czasem się wkręcam i potrafię zachowywać się zupełnie normalnie. To niezależne ode mnie. Po prostu nie potrafię znaleźć nic, co potrafiłbym powiedzieć.

Czekam 20 minut na następną piętnastkę, chociać mógłbym wsiąść w jedynkę i wysiadłbym dość blisko domu. Czasami, kiedy mam dość spóźniania się na autobus idę na piechotę. Ale to nic strasznego. Zapytałem raz koleżankę z klasy, czym pojedzie, skoro jej autobus uciekł, a ona powiedziała, że za godzinę ma chyba następny. Jakieś piętnaście minut już stała, kiedy ją zaczepiłem.

Mam trochę obłąkany wygląd.

A co do tablic rejestracyjnych, to czasem mnożę sąsiednie cyfry przez siebie. Czytałem, że to dobre ćwiczenie na pamięć.

Tytuł:
PostWysłany: pt, 23 lutego 2007 20:10:08 
Awatar użytkownika

Kamik pisze:
Nie jestem w stanie wytrzymać w nakryciu głowy w zamkniętej, zadaszonej przestrzeni (tzn. pod wiatą przystankową tylko czasem ściągam czapkę). Nie umiem zrozumieć ludzi jeżdżących w czapkach i kapeluszach środkami komunikacji miejskiej ani tym bardziej kobiet potrafiących nawet w Popielec w ten sposób spędzić całą Mszę...

czyli jestem świrem jeżeli noszę czapkę gdy jade autobusem?
jak tak no to zajebongo, świrus czapkowy mówcie mi :lol:

Tytuł:
PostWysłany: sob, 24 lutego 2007 09:54:08 
Awatar użytkownika

Kamik pisze:
ani tym bardziej kobiet potrafiących nawet w Popielec w ten sposób spędzić całą Mszę...

No to jest w ogóle niezła jazda. Ja ostatnio kulałem się ze śmiechu jak podchodziły do posypania popiołem i tak tylko unosiły czapę (moherową of course) z czoła :lol:

Tytuł:
PostWysłany: pn, 26 lutego 2007 15:43:44 
Awatar użytkownika

Kamik pisze:
Nie jestem w stanie wytrzymać w nakryciu głowy w zamkniętej, zadaszonej przestrzeni (tzn. pod wiatą przystankową tylko czasem ściągam czapkę). Nie umiem zrozumieć ludzi jeżdżących w czapkach i kapeluszach środkami komunikacji miejskiej ani tym bardziej kobiet potrafiących nawet w Popielec w ten sposób spędzić całą Mszę...

Mam to samo.
Ze szczególnym uwzględnieniem jazdy w nakryciu w głowy w samochodzie. A jak już widzę kierowcę w kapeluszu to omijam szeeeerroooooookim łuuukiem. Niedzielny kierowca to być musi - na 100% :)
Wyczuwam na odległość kobiety prowadzące samochód. W tej kwestii jestem straszną szowinistyczną męską świnią. I dobrze mi z tym.

Nienawidzę chodzić w kalesonach. Wolę zmarznąć okrutnie. Pewnie jak nieco lat przybędzię to zmieni się mój stosunek do tej części garderoby.

Tytuł:
PostWysłany: wt, 27 lutego 2007 00:45:07 

Wielki Bart pisze:
Wyczuwam na odległość kobiety prowadzące samochód.

Mam to samo.

Wielki Bart pisze:
Nienawidzę chodzić w kalesonach. Wolę zmarznąć okrutnie.

Dokładnie!

Tytuł:
PostWysłany: czw, 15 marca 2007 11:03:18 
Awatar użytkownika

no to dalej:
komórkę noszę tylko w prawej kieszeni, klucze w lewej;
żaluzje muszą być zasłonięte w odpowiednią stronę - jeżeli są w nieprawidłową to natychmiast poprawiam;
śpię tylko na brzuchu, z przysłoniętym kołdrą uchem;
jak przelewam piwo do kufla to leję tak, żeby było maksymalnie dużo piany;
jak sikam w plenerze :mrgreen: to zawsze patrzę w niebo i pogwizduję ;)
nienawidzę siadać w autobusie obok innych osób - siadam tylko wtedy, kiedy całe siedzenie jest wolne;

Tytuł:
PostWysłany: czw, 15 marca 2007 11:20:58 
Awatar użytkownika

Wielki Bart pisze:
komórkę noszę tylko w prawej kieszeni, klucze w lewej;
dokładnie odwrotnie, jesteś mańkutem? :wink:

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 435 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 29  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.