Ultima Thule

Forum fanów Armii i 2TM2,3
Dzisiaj jest ndz, 19 kwietnia 2026 12:02:31

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 7496 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 500  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostWysłany: sob, 07 lutego 2009 22:20:46 

Dzięki za słowa wsparcia. Moja rodzinka wiele razy doprowadzała mnie do dołujących myśli, że tylko nic wziąć sznur i się powiesić. A drzew to u mnie nie brakuje gdyż mieszkam na terenie dawnego dworu szlacheckiego, w którym jest okazały park.

Tytuł:
PostWysłany: sob, 07 lutego 2009 22:28:06 
Awatar użytkownika

Caterine pisze:
Dzięki za słowa wsparcia. Moja rodzinka wiele razy doprowadzała mnie do dołujących myśli, że tylko nic wziąć sznur i się powiesić. A drzew to u mnie nie brakuje gdyż mieszkam na terenie dawnego dworu szlacheckiego, w którym jest okazały park.

nie ma za co. Moja rodzinka też nieraz doprowadzała mnie do tego, że łaziłęm sobie po zakamarkach i ryczałem i nic tylko wziąć sznur i się powiesić. A dzrzew u mnie też dostatek, bo mieszkam na terenie podworskim, ulicę dalej jest ładny park i w ogóle :)
A mym skromnym zdaniem najgorzej jest, gdy się robi coś, czego się nie chce.

Tytuł:
PostWysłany: sob, 07 lutego 2009 22:39:04 
Awatar użytkownika

czarnuch pisze:
A mym skromnym zdaniem najgorzej jest, gdy się robi coś, czego się nie chce.

Jak najbardziej się z tym zgadzam. Trzeba realizować swoje marzenia a nie rodziców(oni mieli już na to swój czas) ;)

Tytuł:
PostWysłany: sob, 07 lutego 2009 23:20:13 
Awatar użytkownika

Dziś u kolegi (Szema :piwo: ) mogłam przez chwilę poczuć się jak Beata (offkoz :wink: ) Polak :faja: no, może prawie, bo ciężko było przetłumaczyć kończynom, że każda ma robić co innego w tym samym czasie :) w każdym razie perkusja jest bardzo ok!

Ostatnio zmieniony ndz, 08 lutego 2009 00:06:13 przez Inverness, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
PostWysłany: sob, 07 lutego 2009 23:49:07 
Awatar użytkownika

Inverness pisze:
Beta Polak

Hu iz dis? ;)

Jak to Pan Bóg weryfikuje plany... Taka piękna pogoda dziś była popołudniu, zabrałem Agnieszkę na spacer i tak nam czas przeleciał, że nie zdążyłbym na Długą.. W końcu zostałem u Niej na dłużej i poszedłem z Nią na Eucharystię... I w sumie bardzo fajnie wyszło :)

"Jak mamy tu coś zwojować skoro między jedną siatką, a drugą jest przerwa na piłkę?"

Tytuł:
PostWysłany: sob, 07 lutego 2009 23:50:38 
Awatar użytkownika

crazydiamond pisze:
wrzucilem w natchnieniu tone wengla łopatom do piwnicy bo sie skonczył, a zima jeszcze nie. nastepnie wykopalem na podwórzu dwa doły średniej głebokości i szerokości po czym wsadzilem w nie dwie jakże zacne zielone choinki, co to zostały ze świąt. i niech sobie rosną zdrowo

o, to ostro!

A ja miałem dziś naprawdę dobry dzień.
Rano obudziłem się optymalnie, czyli wcześnie, ale bez budzika. Popracowałem chwilę a konto przyszłego tygodnia, co miałem zrobić później, ale dzięki temu później mogłem wpaść na forum ;-)
Szybkie i sprawne zakupy uwieńczone nabyciem mleka sześciogwiazdkowego.
Przedśniadaniowe pożegnanie z Sulą, która nas wczoraj odwiedziła i nieoczekiwanie została na noc :-)
Dobre śniadanie, które sam zrobiłem.
Trochę pośniadannego lenienia się...
A potem - punkt centralny dnia - przeewróciłem do góry nogami całą piwnicę, celem stworzenia miejsca na dodatkowe trzy szafki i trzy duże szuflady... udało się :D
Dobry obiad, który zrobiono dla mnie :-)
Trochę poczytania książki...
Rio Bravo z dziećmi!
A po filmie Osadnicy z Catanu jeszcze.

Dzień na pięć gwiazdek!

Tytuł:
PostWysłany: ndz, 08 lutego 2009 00:53:59 
Awatar użytkownika

Crazy pisze:
Dzień na pięć gwiazdek!

u mnie tak samo :piwo: dawno takiego dobrego dnia nie mialem, wieczorne ognisko na cudnych manowcach i w ogole dzis bylo 12 stopni na plusie!!!!!! ani jednej smutnej chwili, ani jednej myśli cieżkiej tysiąc ważącej.. to mi sie nie zdarza czesto, a dzis tak było, eh wiosna chyba idzie ;)

Tytuł:
PostWysłany: ndz, 08 lutego 2009 11:31:07 
Awatar użytkownika

Jasiek pisze:
Dziś przez większość dnia paliłem trawę...............
:faja: :nonono: :wink:

Tytuł:
PostWysłany: ndz, 08 lutego 2009 13:00:05 
Awatar użytkownika

...pojeździłem sobie taxówkami po mieście

Tytuł:
PostWysłany: ndz, 08 lutego 2009 15:19:41 
Awatar użytkownika

crazydiamond pisze:
eh wiosna chyba idzie

Oj mam nadzieję, że to już wiosna. Od wczoraj już jakoś cieplej i dzień coraz dłuższy.
U mnie też dziś dobry dzień, chociaż siedzę w domu. O 17 wybieram się na Mszę Świętą :)

Tytuł:
PostWysłany: ndz, 08 lutego 2009 16:52:58 

Pogodę widzę jedynie przez balkon, rano trochę słońce poświeciło. Ja dziś spałam do 2, potem od 6 do 11, robiłam wszystko, żeby się nie uczyć, łóżko prześcieliłam, zamiotłam pod nim, poprawiłam zasłonę oddzielającą mnie od reszty pokoju, przestawiłam stół w inne miejsce, najadłam się parokrotnie i w ogóle sporo tych czynności było ;) Teraz nie wytrzymałam i otworzyłam na chwilkę kompa, zaraz wracam do nauki (żeby tak choć dwa razy te notatki przeczytać). I tak jakoś szybko dzień schodzi...

Tytuł:
PostWysłany: ndz, 08 lutego 2009 20:18:04 
Awatar użytkownika

Crazy pisze:
Dzień na pięć gwiazdek!

to u mnie cały ostatni tydzień był taki!!! :) szkoda, że tak szybko minął, jutro powrót do pracy :?

Tytuł:
PostWysłany: ndz, 08 lutego 2009 22:07:09 

Ja dzisiaj walczę z chorobą. Nic nie mogę mówić.

Tytuł:
PostWysłany: ndz, 08 lutego 2009 22:53:15 
Awatar użytkownika

Poszedłem do kumpla, pogadaliśmy sobie, wypiliśmy wino.. Ja tradycyjnie do niego przychodzę 'na chwilę'.. Dziś ta chwila trwała mniej więcej pięć godzin ;) Miałem pojechać do pubu, gdzie inny kumpel oblewał urodziny, ale trochę się za późno już zrobiło...
Teraz jakąś kolację sobie zrobię, a potem poczytam coś. Jak ja lubię takie 'leniwe' dni, gdy nic nie trzeba, nigdzie się człowiek nie musi spieszyć... :)

"Jak mamy tu coś zwojować skoro między jedną siatką, a drugą jest przerwa na piłkę?"

Tytuł:
PostWysłany: ndz, 08 lutego 2009 23:52:24 

z ciekawszych rzeczy:
partyjka karcianej wojny (w wersji spiderman i inne pierdoły, np.człowiek-mors???) z moimi synami;
siłka - dzisiaj tylko 30 minut, bo Żona miała urodziny;
wspomniane urodziny Kici, bałdzo fajne, tylko siłka poszła w cholerę, bo nażarłem się sałatki z indyka;
o 20-stej msza u franków w panewnikach (lubię tę godzinę, nie wiem czemu, może dlatego, że jest recytowana i nikt mi nad uchem nie wyje...)
no i żech sie w końcu wyspowiadoł!

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 7496 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 500  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.