Ultima Thule

Forum fanów Armii i 2TM2,3
Dzisiaj jest ndz, 19 kwietnia 2026 12:02:55

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3277 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69 ... 219  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostWysłany: sob, 07 lutego 2009 23:08:46 

''jeśli był to wysoki, przystojny i wysportowany blondyn to był mój brat''
=> Taki to by mnie pewnie nie chciał. Nie grzeszę urodą. 15 marca skończę 21 lat i mam strasznie obniżone poczucie własnej wartości. Pewnie będzie ze mną jak z moją ciocią (umarła jako stara panna). W rodzinie ze strony mojego taty już mnie traktują jak starą pannę . Jak do nich pojadę cały czas dziwnie na mnie patrzą i robią uwagi niby pod nosem i między sobą ale ja i tak to słyszę. Boli mnie to jak diabli.

Tytuł:
PostWysłany: ndz, 08 lutego 2009 00:09:25 
Awatar użytkownika

jeśli jesteś przysłowiową "babą z jajem" i jeśli byś wytrzymywała jego humory to by cię chciał na pewno :wink:
wiesz.... uroda to tylko dodatek... mam kolegów i koleżanki w twoim wieku, nie mają żadnych 'chłopaków', 'dziewczynów' i 'innych 'narzeczonych' i jeszcze starymi pannami i kawalerami nie są.... spokojnie, jak mówi mój tato: miłość i sraczka przychodzi znienacka :wink:
nie ma się co dołować! nie bądź jak ja!

Tytuł:
PostWysłany: ndz, 08 lutego 2009 21:52:15 

Jeszcze raz dzięki. Twoje słowa są dla mnie pocieszeniem. Już nie bądę wylewać żali. Powoli ten zakątek forum staje się zakątkiem pt.: ,,Jak pomóć Caterine?'' A w rolę mojego osobistego psychologa wcielił się czarnuch za co Mu wielkie dzięki jeszcze raz, raz i jeszcze raz jakby było za mało.
P. S. Przepraszam bardzo administratora tegoż tematu za to, że wprowadziłam taki klimat.

Tytuł:
PostWysłany: ndz, 08 lutego 2009 23:36:22 
Awatar użytkownika

Caterine pisze:
A w rolę mojego osobistego psychologa wcielił się czarnuch za co Mu wielkie dzięki jeszcze raz, raz i jeszcze raz jakby było za mało

a weź daj spokój, ze mnie taki psycholog (i pisarz) jak z koziej... no, wiadomo co. od tego som kumlpe coby pomagać :wink:

u mnie ostatnio zaskakująco spokojne sny się pojawiają. jednak w dalszym ciągu wolę śnić o czarnej dziurze, przynajmniej nie muszę potem prowadzić żadnych rozważań na temat mych snów :wink:
dziś miałem też jakiś spokojny sen, nie pamiętam co to było, ale w miarę miłe. jak człowiek do szkoły nie chodzi to od razu mu lepiej się śpi! :wink:

Tytuł:
PostWysłany: wt, 10 lutego 2009 13:25:20 
Awatar użytkownika

snilo mi sie dzis, ze siedzialem z panstem Krzyzykostwem i kims tam jeszcze w pokoju jakiejs lesniczowki, czy czegos i powiedzialem Krzyzykowi, ze Armia to zly zespol i nie powinien w nim grac (jakies tam argumenty mialem). Krzyzyk zrobil mine jakby zrozumial cos bardzo nieprzyjemnego (zblizenie kamery a'la Moda Na Sukces), po czym wyszedl, zniknal gdzies miedzy drzewami i prawdopodobnie juz nie gral w Armii

:lol:

Tytuł:
PostWysłany: wt, 10 lutego 2009 18:57:29 
Awatar użytkownika

śniło mi się, że miałem pisać maturę i wchodząc na salę (trochę dziwna była, jakby w jakiejś starej fabryce) dowiedziałem się (chyba telepatycznie, bo nie mam pojecia jak) że mój brat nie żyje. Powiedziałem więc że mam w dupie maturę i że też chcę umrzeć, ktoś mnie przekonywał żebym jednak pisał, może umrę w międzyczasie, albo po, a ja cały czas ryczałem po cichu.
nie lubię takich snów

Tytuł:
PostWysłany: śr, 11 lutego 2009 07:30:16 
Awatar użytkownika

Śniło mi się, że poszliśmy do muzeum rezerwuarów i tumultu :-)

Tytuł:
PostWysłany: śr, 11 lutego 2009 09:43:55 
Awatar użytkownika

Co? :lol: Muzeum Tumultu, hehe

Ja miałem jakies ciężkie, nieprzyjemne sny o podziemnych galeriach handlowych połączonych z koleją (coś a`la Wawa Wileńska), gubiłem się tam, było duszno... :?

Tytuł:
PostWysłany: śr, 11 lutego 2009 10:51:59 
Awatar użytkownika

bardzo miłe miałam dziś sny, mam wrażenie, że niemal przez całą noc śniła mi się wyprawa do ameryki południowej. dżungla, ale miejscami jakieś ruiny i miasta azteckie czy inkaskie. bardzo kolorowo i ciepło było. :D

Tytuł:
PostWysłany: czw, 12 lutego 2009 12:20:23 
Awatar użytkownika

Śniły mi się różne rekolekcje w kościołach, na jednych zasnąłem i spadłem z krzesła :-). Ciekawe, nawet parę dobrych tekstów padło!

Tytuł:
PostWysłany: czw, 12 lutego 2009 12:33:15 
Awatar użytkownika

wczoraj i dzisiaj śnilo mi się takie coś:
gram koncert z kolegami w szkole, nie zdążyłem się rozłożyć, a oni zaczynają grać "rattlesnake blues" acid drinkers :shock: oni grają, a mi wszyskie bębny się odsuwają.... potem zaczynają też coś kwasów, a mi odjechała centrala.... istny koszmar...

dziś:
czekam z tatą na koncert, ale wcześniej mamy iść na jakiś pogrzeb, zaraz potem idziemy grać. i tak siedzimy i gadamy co chwilkę zerkając na zegar na ścianie.

Tytuł:
PostWysłany: czw, 12 lutego 2009 12:34:40 
Awatar użytkownika

Ja mam ostatnio ciąg forumowy - dziś śniła mi się Elsea, a wczoraj Kamik.

Tytuł:
PostWysłany: czw, 12 lutego 2009 18:14:37 
Awatar użytkownika

Wczoraj miałam bardzo dziwny sen - coś jakby na stacji PKP... szukałam kogoś? Niestety nic więcej nie pamiętam :? Nie lubię nie pamiętać swoich snów, szczególnie tych ciekawych :)

Tytuł:
PostWysłany: czw, 12 lutego 2009 21:07:07 

Mnie przedwczoraj śnił się koncert Armii. Najpierw jeździłam z rodziną po Białymstoku, potem podrzucili mnie na koncert. Niestety byłam sama, bez żadnego towarzystwa. Pamiętam, że przed Armią grał inny zespół, ja zaś poszłam gdzieś się schować i włożyć armiową koszulkę. Niestety za nic nie chciała leżeć prawidłowo, oplątywała się wokół nóg, ręce mi krępowała, zaś niedaleko rozpoczął się koncert, a ja nie mogłam iść...

Dziś też dwa razy śniła mi się Armia, ale w tej chwili nie pamiętam, może jutro sobie przypomnę..

Tytuł:
PostWysłany: pt, 13 lutego 2009 10:06:59 
Awatar użytkownika

...dziś śnił mi się koncert Maleo Reggae ROckers akustycznie: prawie nikt nie przyszedł, a koncert był w jakimś dziwnym pomieszczeniu z lustrami, fotelami i wersalkami. zespół sobie grał, a ludzi sobie siedzieli - niektórzy oglądali - słuchali, a niektórzy sobie luźno gadali między sobą, skutecznie utrudniając mi odbiór koncertu...

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3277 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69 ... 219  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.