Ultima Thule

Forum fanów Armii i 2TM2,3
Dzisiaj jest ndz, 19 kwietnia 2026 12:02:49

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 7496 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 500  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostWysłany: pt, 06 lutego 2009 14:42:50 

Dzisiaj napisałem swój ostatni egzamin i jeśli nie będę miał poprawek, to z dniem dzisiejszym zakończyłem sesję. W związku z tym trochę posprzątałem na mieszkaniu, wieczorem koncert Armii i pewnie jeszcze jakieś wyjście na piwo.

Tytuł:
PostWysłany: pt, 06 lutego 2009 18:51:18 
Awatar użytkownika

byłem w kościele i u spowiedzi. w drodze do domu wdepnąłem do sklepu spożywczego.

Tytuł:
PostWysłany: pt, 06 lutego 2009 21:29:09 
Awatar użytkownika

dziś odbył się wernisaż prac z MCK w Legnicy
w tym również przeważająca większość moich batików

lubię tworzyć :mrgreen:

Tytuł:
PostWysłany: pt, 06 lutego 2009 21:31:54 
dziś dla mnie mega ważny dzień był, taki przełomowy- ultimate freedom...

Trochę się pouczyłam i zatęskniłam za pisaniem na forum i przyjechał bogas (hihihi minimanewry dawno niewidziane na Poddaszu i jakie kurde fajne!!) i w ogóle jestem szczęśliwym człowiekiem. Takim naprawdę szczęśliwym.

JOY!

(a w tle- Moskau hihi)

Tytuł:
PostWysłany: pt, 06 lutego 2009 23:04:25 
Awatar użytkownika

Czytam to
http://edinburghnews.scotsman.com/topstories/Pensioner-slashed-in-face-as.4949595.jp

Wczoraj podczas drogi do domu od przystanku (przez Easter Rd) dwa razy zaczepiali mnie policjanci i pytali co robiłam w środę i czy czegoś podejrzanego nie widziałam... :| :? A "miejska legenda" mówi że w mieście grasuje dodatkowo seryjny morderca... na co wskazują różne znaleziska w okolicach dzielnicy Granton... :|

Nie ma to jak mieszkać w dużym mieście... Przynajmniej coś się dzieje... :roll:

Tytuł:
PostWysłany: sob, 07 lutego 2009 09:09:01 
Awatar użytkownika

...luty miesiącem czystości. Kto rano wstaje temu Pan Bóg daje! :D
Umyłem karcherem na "kauflandowej" myjni swój wóz następnie poodkurzałem i moja 11 letnia bryka wygląda całkiem , całkiem... 8) Od 1,5 miesiąca mam radio do założenia w samochodzie więc może dzisiaj.... Piękna pogoda, słoneczko świeci, przeziębienie powoli znika , wiem ,że to jeszcze nie wiosna ani nawet przedwiośnie ale jakoś rosnie optymizm... :D ...światło, światło , więcej światła...!

Tytuł:
PostWysłany: sob, 07 lutego 2009 12:09:18 
Awatar użytkownika

Ja mam tradycyjnie pracującą sobotę do 14, na razie ruch w księgarni beznadziejny.. Także wykorzystuję ten czas na forum ;) Potem też tradycyjnie - do Agnieszki na obiad, a potem na Eucharystię we Wspólnocie. Potem może na jakieś piwo się pójdzie :)

"Jak mamy tu coś zwojować skoro między jedną siatką, a drugą jest przerwa na piłkę?"

Tytuł:
PostWysłany: sob, 07 lutego 2009 14:20:26 
Awatar użytkownika

zachorowała niny nauczycielka od polskiego i musiałam ja iść z niną na kolejny etap konkursu humanistycznego, gdzie w trakcie musiałam rozmawiać z innymi nauczycielkami z innych szkół czekając na ninę. jakoś mnie to zmęczyło. i nigdy nie widziałam tylu kujonów naraz - niektórzy mieli to wypisane na twarzach :|

Tytuł:
PostWysłany: sob, 07 lutego 2009 15:10:50 
Awatar użytkownika

wrzucilem w natchnieniu tone wengla łopatom do piwnicy bo sie skonczył, a zima jeszcze nie. nastepnie wykopalem na podwórzu dwa doły średniej głebokości i szerokości po czym wsadzilem w nie dwie jakże zacne zielone choinki, co to zostały ze świąt. i niech sobie rosną zdrowo. w natchnieniu. w przerwie miedzy wrzucaniem wengla a kopaniem dołów zjadlem kilkanaście pierogów, co by mieć wiecej sił, wypiłem też 2 szklanki soku pomarańczowego, ale nie zapaliłem papierosa, ktorego zostawie sobie na późniejszą podróz z empetrzy na cudne manowce.

Tytuł:
PostWysłany: sob, 07 lutego 2009 17:18:58 

Zastanawiam się nad zmianą kierunku studiów i wyjazdem do innego miasta. W końcu stracić rok czy dwa to nie jest taka tragedia. Mój kuzyn zmieniał trzy razy zanim trafił na te jedyne. Rozmawiałam z nim o tym. Poparł mnie. Tylko nie wiem jeszcze jak to powiedzieć rodzicom. Wybrałam ten kierunek nie ze względu na siebie tylko na nich. Realizuje ich marzenia nie swoje. Tylko mam takie dziwne wrażenie, że postępuje trochę egoistycznie co pewnie mi zarzuci jak się o tym dowie siostra mojej mamy, która jest moją chrzesną. Dlaczego ja muszę być takim śmierdzącym tchórzem, który boi się iść za głosem powołania. Za głosem, który brzmi w moim sercu od lat. Wiem, że napisałam trochę chaotycznie ale takie są dzisiaj moje myśli.

Tytuł:
PostWysłany: sob, 07 lutego 2009 17:53:24 
Awatar użytkownika

natalia pisze:
i nigdy nie widziałam tylu kujonów naraz - niektórzy mieli to wypisane na twarzach

Zawsze jak brałam udział w takich konkursach zastanawiałam się "co ja tu robię?"...

Dzisiaj dzień siedzenia na czterech literkach... I przeglądania zawartości internetu... :roll:

Tytuł:
PostWysłany: sob, 07 lutego 2009 19:09:41 
Awatar użytkownika

właśnie skończyłam powtarzać wiadomości na jutrzejszy egzamin... jak ja nie cierpię sesji :evil: ale na całe szczęście jutro już koniec z egzaminami w semestrze zimowym

Tytuł:
PostWysłany: sob, 07 lutego 2009 20:09:18 
Awatar użytkownika

Dziś od rana sprzątanie, potem próba scholi, która się nie odbyła bo dzieci nie przyszły. Wieczorem planowaliśmy ze znajomymi iść gdzieś do pizzerii i miło spędzić przedostatni dzień ferii, jednak nic z tego nie wyszło...

Tytuł:
PostWysłany: sob, 07 lutego 2009 20:39:05 
Awatar użytkownika

Dziś przez większość dnia paliłem trawę............... no i liście i gałązki i inne takie suche rzeczy ;-) Porządki ogrodowe po stopnieniu śniegu :wink:

Tytuł:
PostWysłany: sob, 07 lutego 2009 21:24:21 
Awatar użytkownika

Caterine pisze:
Dlaczego ja muszę być takim śmierdzącym tchórzem, który boi się iść za głosem powołania. Za głosem, który brzmi w moim sercu od lat.

to nie bądź tchórzem. tym bardziej, że czujesz swoje powołanie. a ciocia to niech sobie gada, idzie przywyknąć :wink:

dziś grałem i słuchałem rokendrola z małym kuzynkiem, potem polazłem do kolegi do miejscowości oddalonej 10 kilosów od mojej, z powrotem po jakichś 3 kilometrach złapałem stopa (był to nawet mój dawny nauczyciel historii, aktualnie wychowawca mojego brata. świetny nauczuciel i człowiek) i spokojnie dojechałem do miejscowości rodzinnej. potem krótki wypad do knajpy z ekipą, spacer i rozmowa z kumplem, powrót do domu okrężną drogą, coby po drodze kupić 1l coca-coli (bo 2l nie było :( ) żeby je z bratem wypić. fajny dzień :D

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 7496 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 500  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.